Bazalkové pesto

Dneska jsem si trochu hrála. Našla jsem totiž krásné fotografie foodstyllingu a tak jsem to musela také vyzkoušet. Vidíte sami, jak to dopadlo.

DSC06976 – kopie

Co jsem se vrátila z dovolené, moje pozornost se neodtrhla od jedné malé skleněné lahvičky. Až do teď. Ta lahvička byla plná zelené kašovité hmoty, nebo-li bazalkového pesta přivezeného z francouzských trhů. Bylo skvělé, ale dneska došlo. Ze samé zoufalosti jsem se ho pokusila vyrobit a myslím, že nedopadlo až tak špatně. Na obalu původního jsem z francouzštiny přelouskala složení: bazalka 40%,česnek, panenský olivový olej a mořská sůl. Vše jsem použila stejně, jen jsem tam navíc dala nakrájený parmazán. Po velkém boji s mixérem jsem celou směs rozmixovala a znovu můžu tajně ujídat té zelené voňavé kašičky.

DSC06980 – kopie

 

Líbil se ti článek? Sleduj na:
Facebook
LinkedIn
Instagram

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *